Ştrandul de la Tabăra Stejarul, apreciat de sute de giurgiuveni

Ştrandul de la Tabăra Stejarul, apreciat de sute de giurgiuveni

La numai două săptămâni de când şi-a deschis porţile pentru un nou sezon estival, ştrandul de la Tabăra Stejarul, aflat în administrarea municipalităţii prin SC Giurgiu Servicii Locale, a reuşit să câştige aprecierea a sute de giurgiuveni.
Numărul mare al celor care au ales să-şi petreacă timpul liber în această locaţie se datorează condiţiilor pe care ştrandul le oferă la un preţ accesibil tuturor. Mai exact, giurgiuvenii se pot bucura de o apă curată şi în conformitate cu reglementările sanitare în vigoare, zilnic luându-se probe pentru analize în trei momente diferite ale zilei: 9.00, 12.00 şi 16.00.
Pentru un confort sporit, ştrandul dispune de 82 de şezlonguri şi 11 umbrele de soare, numărul acestora din urmă fiind suplinit de umbra copacilor din apropiere.
În plus, cei care doresc să se răcorească în apa limpede a piscinei nu vor fi deranjaţi de ţânţari, muşte sau viespi, întrucât societatea care administrează ștrandul a aplicat tratamente asupra vegetației din zonă.
Toate acestea le sunt oferite giurgiuvenilor la același preț ca anul trecut, 10 lei/adult și 5 lei/copil.
Peisajul încântător, aerul curat de pădure, precum și restaurantul din zonă sunt alte avantaje care fac din ștrandul de la Tabăra Stejarul o destinație pentru petrecerea timpului liber.
Așadar, giurgiuvenii sunt aşteptaţi în continuare în număr mare la ștrandul de la Tabăra Stejarul, conform următorului program:
Luni: Închis
Marţi-joi: 9.00 – 18.00
Vineri-duminică: 9.00 – 21.00

Ultima modificare: 08.07.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Preoti capelani din Europa în vizita la Primaria Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.